Unii vorbesc la Brașov, alții construiesc la Craiova. Liberalii discută de ani buni despre spitalul regional, dar au rămas în același stadiu

Atac virulent al unui consilier județean din Brașov la adresa administrației liberale.

”Astăzi s-a demonstrat că liderii PNL din Brașov sunt nesemnificativi pentru conducerea centrală de la București. Dacă aici, pe plan local, sunt zmei, când ajung în capitală devin mielușei.

În Brașov se discută despre construirea unui spital regional de câțiva ani. S-au organizat conferințe, au venit miniștri, au discutat cu liderii județeni, dar și cu cei din administrația locală, dar, din păcate, nu a fost decât gargară electorală. Minciuni și numai minciuni, pentru că în realitate nu avem NIMIC! Doar proiecte pe hârtie și cam atât.

Mai nou, zilele trecute, la vizita ministrului Sănătății la Brașov, am aflat cu stupoare că la întâlnirea cu liderii din administrația locală și județeană s-a discutat despre construirea unui nou spital. Să nu aveți impresia că s-a discutat despre spitalul regional, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea. Nu, de această dată s-a vorbit despre un spital județean, ca și cum celălalt ar fi fost deja construit.

În timp ce liberalii din Brașov rămân la faza de discuții, astăzi, la Craiova, s-a semnat contractul de finanțare din fonduri europene a Spitalului Regional de Urgență. O investiție de 2, 85 miliarde de lei. Cu alte cuvinte, unii cu vorbele, alții cu faptele.

De aici reiese faptul că pe liderii PNL Brașov nu îi bagă nimeni în seamă din conducerea centrală. Să nu uităm că și Gara Brașov au preluat-o de vreo 10 ani de la CFR. Înainte aruncau vina pe PSD că nu le predă gara, dar acum de ce nu o iau, dacă au guvern PNL?

Ce să mai înțeleagă brașovenii după toate aceste jocuri electorale? Cum să se încreadă în astfel de oameni care în campania electorală construiesc de toate, de la aeroport la spitale și stadioane? Ce s-a făcut până acum la aeroport? În vreo 8 ani de administrație liberală s-a construit doar 30% din proiect. De ce? Pentru că am avut oameni slabi la conducerea județului. Cum de alte orașe din țară au reușit să-și ducă la bun sfârșit proiectele, doar la Brașov nu s-a putut?”, a spus consilierul județean Ionel Goidescu, președintele ADN Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: