Unii preiau gara, alții o mătură, ce mai, penibilul campaniei electorale a atins cote maxime la Brașov

PNL și USR au pus ochii pe gara Brașov. Dacă reprezentanții PNL susțin că vor ca Primăria Brașov să preia gara cu totul de la CFR, cei de la USR doar s-au dus să facă curățenie prin ea. Dar să nu vă imaginați că liderii celor două partide abia acum au văzut gara și, dintr-o dată, li s-a pus pata. Nu, gara este de mult timp în situația asta. Ba mai mult, acum chiar arată bine după ce anul trecut a fost zugrăvită și schimbat puțin decorul. Însă, cum este campanie electorală, trebuie să iasă și aceste persoane cu ceva în față. Cum prea multe nu au, au ales un subiect cu priză la brașoveni. Dacă le păsa cu adevărat și erau interesați de acest obiectiv nu s-ar fi lăudat pe facebook cu ”cât de tari” și harnici sunt.

Dar dacă tot au acest elan măreț cei din administrația locală, oare nu ar fi mai bine să strângă boschetarii care își fac veacul în piațeta din fața gării? Nimeni nu pare sa ii vada cum merg noaptea și dorm pe bănci în gară. Ei inhalează prenadez și fac scandal. Însă, se pare că miza la gară sunt de fapt spațiile comerciale. Știe toată lumea că politicienii sunt cei care derulează afaceri prin zona centrală a orașului, nicidecum ”muritorii” de rând.

Și dacă tot sunt interesați liberalii de gară, oare de ce nu încep prin a reglementa taximetria din oraș, astfel încât turiștii să nu mai fie jecmăniți de taximetriști? Să nu mai refuze clienții, să nu mai solicite sume de bani fără nicio justificare legală. Domnilor, începeți ”curățenia” în curtea voastră și apoi gândiți-vă la cea a CFR-ului…

Maria Craiu

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: