Unde sunt liderii locali de la USR și PNL ca să explice ce va primi Brașovul prin PNRR. De ce se ascund?

În urmă cu câteva luni, liderii PNL și USR se încordau prin presă că vor primi bani pentru o sumedenie de proiecte depuse prin PNRR. La fel s-a întâmplat și cu banii primiți de la bugetul de stat. Numai că, nici prin bugetul de stat, nici prin PNRR, Brașovul nu primește mare lucru. Dacă de la bugetul de stat, în județ s-au alocat bani doar pentru primăriile USR(nici acolo pe proiecte mari), cele de la PNL și PSD fiind pe nicăieri, prin PNRR, județul a primit praful de pe tobă comparativ cu alte județe din România care chiar demarează proiecte importante cum ar fi de exemplu Clujul. Primarul Boc a reușit să prindă metroul în PNRR, dar nu numai. Cu alte cuvinte, liderii adevărați s-au văzut și de această dată. Cei mici primesc mai mult sfaturi, cei mari, iau tot. Trebuie amintit faptul că primarul Coliban se lăuda prin presa națională că va rupe tot prin PNRR, că va construi spital regional și multe altele. În realitate, nici un spital din Brașov nu este prins, deci totul a fost o gogoașă umflată de primarul Coliban, obișnuit de altfel să spună neadevăruri având în vedere că și-a început mandatul cu o minciună, cea referitoare la studii.

Întrebarea este, unde sunt acești ”zmei” locali din Brașov care erau pe toate posturile tv sau prin toate ziarele, să explice ce au cerut și ce vor primi prin PNRR?

One thought on “Unde sunt liderii locali de la USR și PNL ca să explice ce va primi Brașovul prin PNRR. De ce se ascund?

  • 8 iunie 2021 la 11:10
    Permalink

    Se pare ca la Consiliul Judetean Brasov nici nu mai e nevoie de bani pentru ca aceasta institutie se lauda ca este deschizator de drumuri in materie de digitalizare ; cu toate acestea,armata de bugetari de acolo e aceiasi ,o buna parte incasand salarii duble fata de sectorul privat numai pentru ca plimba cateva hartii dintr-un birou in altul ,in timp ce digitalizarea ar fi trebuit sa aiba ca efect o eficientizare a activitatii prin reducerea cheltuielilor de personal si a cheltuielilor pentru bunuri si servicii,reducerea birocratiei si a volumului de documente pe suport de hartie ; cat priveste spitalul regional,seful institutie declara zilele trecute ca isi asuma proiectul si ca il va realiza prin forte proprii ; daca un asemenea spital implica costuri de aproximativ 500 milioane Euro,aceasta ar echivala cu bugetul institutie pe vreo 5 ani cu conditia ca toti banii sa mearga la constructia spitalului,fara sa se mai faca nici o alta cheltuiala pentru salarii , bunuri si servicii si investitii;

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: