Unde sunt DIICOT, SRI, DNA? România fruntașă la traficul de carne vie, campioană la prostituție în Europa

Cazul fetelor din Caracal care au fost omorâte de un monstru cu chip de om a scos la iveală dezinteresul instituțiilor statului în ce privește protecția cetățenilor. Abia acum s-a trezit toată lumea, toate instituțiile. Dar unde au fost până acum cei de la SRI, DIICOT, DNA? De ani buni, România conduce detașat în topul țărilor de origine a prostituatelor imigrante din 25 de state membre ale Uniunii Europene(UE). De asemenea, România este campioană la capitolul ”trafic de carne vie”. Unde au fost acești procurori sau ofițeri plătiți regește de statul român, acești oameni care la bătrânețe primesc pensii speciale?

Unde au fost cei din SRI, DNA sau DIICOT când toate fabricile și întreprinderile din România au fost puse pe butuci de  către politicieni, oameni de afaceri români sau străini? Câți au plătit pentru distrugerea renumitelor fabrici ”ARO”  sau ”Tractorul” de la Brașov? Câți indivizi care au defrișat păduri întregi în România au ajuns la pușcărie? Poate au timp domnii de la SRI, DIICOT sau DNA să răspundă românilor la aceste întrebări. Este rușinos pentru că sunt instituții unde angajații încasează salarii de mii de euro, salarii mari pentru o țară săracă cum este România.

În ultimii ani au fost implicați în cazurile de corupție care vizau politicienii. Au fost prinși, plimbați prin fața camerelor de luat vederi, apoi au scăpat cu suspendare, cu achitare sau cu 1, 2 ani de pușcărie, deși ”tunurile” date de aceștia au fost de milioane de euro. Cine credeți ca o fila pe Udrea sau pe Bica prin Franța și apoi trimitea poze la presă? Bineînțeles, oamenii din sistem. De ce, pentru că au fost tot timpul parte la tot ce înseamnă alegeri, tot ce înseamnă politică. Au fost parte la ”tortul” României.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: