Unde merg banii din comuna Cristian…în asociații. 1,3 milioane de lei cheltuiti pe porumbei, pescuit sau cu ”cercetașii”

Primăria Cristian sparge milioane de lei pe asociații, multe conduse de apropiații din instituție sau din umbră, de politicieni. În 2019, Primăria Cristian a alocat suma de 1.317.445 de lei numai pentru evenimentele organizate de câteva asociații, bineînțeles, cam aceleași primesc bani în fiecare an. Se dau bani pe pescuit, pe porumbei, dar și unor cercetași…

Din păcate, cu aceste sume s-au putea face multe lucruri în comună, dar primarul și gașca de consilieri votează ca banii să meargă pe tot felul de activități dubioase, dar recompensate anual cu sume uriașe.

În 2019, Asociația Culturală MUSIC-ON prin proiectul ”cultură de toamnă” a primit 141.950 de lei, Organizația Națională Cercetașii României-Centrul local Ion Soiu a fost recompensată cu suma de 144.000 de lei pentru proiectul ”Unlock a New Word”, Asociația C” Art Fest prin evenimentul ”C Art Fest 6 -ediția 2019 a încasat suma de 423.000 de lei, Asociația Clubul Sportiv Columbofil Cristian a luat 50.000 de lei pentru achiziționarea de mijloace moderne de transport și îmbunătățirea mijloacelor de transport pentru porumbeii voiajori la concursuri, Asociația Rugby Club Cristian a primit suma de 49.995 de lei pentru a participa la Campionatele județene și naționale, Asociația Club Sportiv Viitorul Cristian a fost onorata cu suma de 49.500 de lei pentru promovarea tenisului de câmp pentru copiii din comuna Cristian, Asociația Club Sportiv Savorya Cycling Team, prin ”Cristianul pedalează”, a fost plătită cu suma de 135.000 de lei, Club Sportiv Inter Cristian care, pentru campionatele județene de fotbal, a primit suma de 200.000 de lei, Asociația Club Sportiv Crap Cristian a incasat 80.000 de lei pentru ”sport prin pescuit, pescuit prin sport” și Asociația Datina Cristianului care a luat 44.000 de lei pentru promovarea culturii tradiționale în scopul păstrării tradiției. Astfel, la un simplu calcul reiese că Primăria Cristian a spart o sumă de 1.317.445 de lei. O sumă de-a dreptul colosală ținând cont de domeniile care au primit bani și importanța acestora.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: