Unde merg banii brașovenilor? Pe fotbal! Încă 2,5 milioane de lei pentru FC Brașov

Primarul Allen Coliban solicită Consiliului Local să mai aprobe alocarea a încă unei sume colosale de bani clubului FC Brașov. Este vorba despre suma de 2.500.000 lei. ”Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 383 din 20.07.2021 privind aprobarea Contractului de finanțare pentru desfășurarea activității Asociației Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște”, se arată în proiectul inițiat de primarul Allen Coliban.

În tot acest timp, alte cluburi private cum ar fi SR Brașov, nu primesc niciun sprijin din partea administrației locale, chiar dacă edilul se arăta într-un timp un mare susținător al echipei.

Totuși, ciudat este că abia înființat, acest club mănâncă o grămadă de bani publici. Deși consilierii locali au solicitat în repetate rânduri primarului explicații privind salariile celor din conducere clubului, nu au primit nimic. Cu alte cuvinte au primit TRANSPARENȚĂ marca Coliban. Oare cum crede primarul că aleșii locali vor vota o sumă colosală când el nu a fost în stare să prezinte detaliile privind destinația sumelor de bani celor care votează bugetul pentru club, adică consilierilor locali.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: