Un trotuar s-a surpat din cauza săpăturilor făcute de un dezvoltator imobiliar (FOTO)

Un trotuar s-a surpat din cauza unui dezvoltator imobiliar, dar și a vremii nefavorabile. Totul s-a întâmplat în cartierul Tractorul.
Astăzi aveam programata o vizita în cartierul Tractorul, zona Avangarden pentru a verifica stadiul lucrărilor de asfaltare și pentru a discuta cu cetățenii (cu care ma întâlnisem acum vreo 2 luni pentru aceasta speță).
Lucrările merg foarte bine, cetățenii sunt mulțumiți însă am avut parte și de o surpriza neplăcută…..am fost sunat de colegii de la Politia Locala pentru un trotuar surpat, dislocat efectiv din cauza săpăturilor făcute de un dezvoltator imobiliar. Acesta a săpat pe limita de proprietate și ploile abundente au “ajutat” la aceasta problema.
Nu este normal dar bine ca nu a fost nimeni rănit.
Am luat toate masurile de balizare și protejare a locului, am întocmit procese verbale și de mâine vom verifica actele dezvoltatorului – am solicitat ajutorul serviciului Arhitect șef, disciplina în construcții din cadrul Politiei Locale și vom începe cercetările. Va asigur ca vom verifica foarte atent lucrările efectuate și vom rezolva problema creata”, a spus viceprimarul Sebastian Rusu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: