Un tânăr de 21 de ani, care intenționa să-și curme viața a fost salvat de polițiști

EROI LA DATORIE

La data de 13 august 2021, în jurul orei 22,55, un tânăr în vârstă de 21 ani a apelat serviciul apelul unic de urgență 112, anunțând faptul că intenționează să-și curme viața, prin spânzurare.

Dispecerul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a reușit să identifice în scurt timp locația unde se află tânărul în cauză și a dirijat la fața locului un echipaj de poliție format din doi polițiști din cadrul Postului de Poliție Budila și Teliu.

În aproximativ 6 minute de la primirea apelului, agent de poliție Anghel Iulian și agent șef adjunct de poliție Cristea Lucian au reușit depistarea tânărului într-un copac situat în proximitatea unei liziere de pe raza localității Budila, județul Brașov, acesta fiind în stare de semiconștiență.

Polițiștii au dezlegat sfoara care era legată de creanga copacului, l-au eliberat pe tânărul în cauză și i-au acordat primul ajutor, solicitând în același timp intervenția unui echipaj medical care, ulterior, l-a transportat la spital.

În urma intervenției prompte și exemplare a polițiștilor brașoveni, viața unui tânăr, în vârstă de doar 21 ani, a fost salvată.

Suntem onorați să avem în cadrul echipei Inspectoratului de Poliție Județean Brașov oameni care cunosc principalele atribute ale umanității!

FELICITĂRI!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: