Un tânăr a intrat cu mașina într-o autospecială de poliție. Doi polițiști au ajuns la spital

La data de 05 februarie a.c., în jurul orelor 01.30, un bărbat de 33 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe Bulevardul 15 Noiembrie, dinspre str. Castanilor spre str. Calea București, în dreptul imobilului cu nr. 60, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție staționată pe banda nr. 1, pentru efectuarea unui filtru auto.

În urma impactului, autospeciala de poliție a fost proiectată în alt autoturism,  staționat în fața acesteia, pentru control.Cei doi agenți de poliție din cadrul Serviciului Rutier, ocupanții autospecialei, au fost răniți ușor în urma accidentului și au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov în vederea acordării de îngrijiri medicale.Conducătorul auto de 33 ani, a refuzat testarea alcoolscop și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.

Ulterior, instanța a dispus măsura preventivă a controlului  judiciar pentru acesta.  El este cercetat în continuare în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: