Un student i-a dat la ”temelie” lui Iohannis: ”Domnule președinte, poate ar fi trebuit să chemați și niște jurnaliști care să vă pună niște întrebări adevărate”

Klaus Iohannis și-a organizat marți seara o ”dezbatere” unde a invitat câțiva jurnaliști să-i pună întrebări. Din păcate, a ieșit o ”plictiseală” totală, fiind mai mult o poveste de seară decât dezbatere. Pe toate posturile de televiziune s-a discutat despre prestația jalnică a jurnaliștilor și întrebările ușoare pe care le-au pus președintelui Iohannis. Noroc de un student care a salvat cât de cât situația și l-a pus în dificultate pe președinte.”Domnule președinte, poate ar fi trebuit să chemați și niște jurnaliști care să vă pună niște întrebări adevărate”, a punctat studentul. Bineînțeles,răspunsul lui Iohannis a fost că întrebările au fost totuși bune 🙂

Deși românii se așteptau ca președintele să vorbească despre Republica Moldova, despre situația de acolo, având în vedere că politica externă este printre atribuțiile sale, candidatul PNL nu a scos o vorbă despre acest aspect important. Nici de traficul de carne vie din Europa unde România este cap de afiș, nici de vizele pentru America, totul s-a rezumat la întrebări simple. O întrebare mai bună a venit din partea reprezentantului de la B1, Silviu Manastire, care a susținut că decizia desfințării secției speciale de investigare a magistraților nu este una tocmai bună pentru că sunt multe cazuri de judecători sau procurori care greșesc și aceștia ar trebui să plătească pentru acest lucru. La această întrebare președintele a declarat că dorește desființarea secției în continuare, indiferent de ce susțin unii sau alții.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: