Un spectacol cu totul original, la Teatrul ,,Sică Alexandrescu”

Teatrul ,,Sică Alexandrescu” are onoarea de a vă informa că în data de 21 și 22 august 2021, ora 19:00 va avea loc premiera spectacolului ,,La ieșirea din teatru după reprezentarea unei comedii noi”, de N. V. Gogol, într-o formulă inedită: Dublă premieră, dublă distribuție.
Publicul spectator îi va putea revedea pe îndrăgiții actori ai Teatrului: Dan Cogălniceanu, Viorica Geantă-Chelbea, Mihai Giurițan, Ligia Stan/Anca Florea, Relu Sirițeanu, Mădălin Mandin, Gabi Costea, și Claudia Suliman. Sâmbătă o veți putea urmări pe Ligia Stan, iar duminică pe Anca Florea, interpretând rolurile atribuite prin dubla distribuție. În afara autorului, personajul Gogol, actorii interpretează mai multe personaje, din piesa rescrisă de regizorul Andrei Raicu, special pentru trupa de teatru din Brașov, textul înițial având aproximativ 100 de personaje.
Regia artistică este semnată de Andrei Raicu, scenografia de Cătălin Manea, creația muzicală fiind realizată de Andrei Dinescu.
,,La ieșirea din teatru după reprezentarea unei comedii noi” este un text rezonant la realitățile artistice românești, actuale; un spectacol care arată cum ne lăsăm influențați de părerile celor din jur, în raport cu o operă de artă.
Vă invităm la un spectacol cuceritor, lansat în perioada cuprinsă între stagiuni, care își va dovedi impactul emoțional asupra unui public de toate vârstele.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: