Un șofer băut nu a oprit la semnalele polițișilor, s-a dat jos din mașină și a rupt-o la fugă printre blocuri

  • Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 00.45, cadrele de poliție au efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat, care conducea un autoturism pe str. Carpaților din municipiul Brașov.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, s-a  procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune.

Pe str. Muncitorilor din municipiul Brașov, șoferul a oprit autoturismul, a coborât și a părăsit zona în fugă, fiind urmărit și interceptat de către polițiști pe str. Berzei.

 Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 28 ani din jud. Buzău. Acesta a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0.56 mg/l alcool pur. În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: