Un șofer băut a smuls cu mașina un semafor și a lovit un pieton aflat pe trotuar (FOTO)

Un șofer bine băut a ras cu mașina un semafor din centrul orașului,  dar a băgat și un pieton în spital.

”Un bărbat, care conducea un autovehicul pe strada Toamnei din municipiul Brașov a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe trotuar și a accidentat un bărbat, care se afla în imediata apropiere a trecerii pentru pietoni, ulterior, a lovit semaforul amplasat la nivelul trecerii pentru pietoni.
Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,82 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului”, au spus reprezentanții IPJ Brașov.

 

 

One thought on “Un șofer băut a smuls cu mașina un semafor și a lovit un pieton aflat pe trotuar (FOTO)

 • 12 mai 2020 la 15:13
  Permalink

  niște criminali de șoferi, ar trebui să li se ia carnetul pentru 10 ani, amendă imensă și să facă și închisoare, cu executare, minim 2 ani.
  Din păcate, au omorât oameni și au scăpat cu suspendare, mereu pietonul e de vină, și dacă stă nu pe trotuar , în scara blocului, in copac , tot el e de vină!
  Judecători imbecili și legi de doi bani.
  Dar cum de nu îi văd, aud onorați polițiști pe șmecherii cu bolizi, cum le tunează, cum merg cu peste 100 la oră prin centru, pe bulevarde principale. Oare centrul acela de comandă de la poliție este chiar de decor??! Unde stau polițaii?? ar trebui la intersecții și treceri de pietoni, de asta sunt plătiți!
  Iar circulația ține și de civilizație, iar acolo sunt chiar deficitari, mulți dintre noi…

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: