Un senator vrea ca facturile românilor de la utilități să nu mai fie raportate la cursul euro, ci să fie exprimate în moneda națională

Un parlamentar PSD a depus un proiect de lege care prevede ca toate contractele încheiate pentru prestarea de servicii sau pentru furnizarea de utilități să fie exprimate numai în moneda națională. Este vorba despre senatorul Daniel Zamfir.

”Asa cum am promis, am depus proiectul de lege privind contractele si plata facturilor pe teritoriul României. Toate contractele vor fi exprimate in lei si pe cale de consecinta, facturile nu vor mai fi raportate la cursul euro din ziua emiterii. AJUNGE! Costul devalorizarii monedei nationale, trebuie suportat atat de furnizorul de servicii, cat si de consumator!
Am solicitat procedura de urgență! Acum sa vedem cine tine cu oamenii”, a scris pe contul său de facebook senatorul Daniel Zamfir.

One thought on “Un senator vrea ca facturile românilor de la utilități să nu mai fie raportate la cursul euro, ci să fie exprimate în moneda națională

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: