Un profesor universitar rupe tăcerea și îl face mincinos! Este primarul Coliban absolvent de Automatică și Calculatoare sau a mințit?

Un profesor universitar din București dă de pământ cu noul primar instalat la Brașov, Allen Coliban. Profesorul îl face mincinos pe primar și susține că ”aproape 20 de ani, useristul a mintit ca este absolvent al A&C”. Acesta se întrebă dacă un om care a făcut așa ceva poate fi considerat ”om nou” sau cum rămâne cu sloganul USR…”Romania fara hotie” .
”Dl. Coliban, aproape 20 de ani ati mintit ca sunteti absolvent al A&C. Acum stergeti repede urmele?
Ma intreb daca un om care minte de 17+ ani este un #omnou, care va aduce schimbare reala in Romania. Si oare mai este intreg la cap sau este un om frustrat, daca a trebuit sa minta atata timp. Va dati seama ca poate acum afla toata rudele si cunostintele sale adevarul 🙁”, scrie pe facebook Traian Rebedea, profesor asociat la Universitatea Politehnica din București.
Traian Rebedea a început ”tirul” împotriva primarului Coliban în urmă cu câteva zile:  ”Este adevarat oare ca noul Primar din Brasov minte legat de facultatea absolvita? Daca este adevarat ca minte, vai de Romania fara hotie – pentru ca este o hotie sa minti ca ai o diploma”.
Culmea, acuzele vin tot din zona USR având în vedere postările de pe facebook.
Interesant este ca apar aceste modificari la CV. Exista posibilitatea ca Allen Coliban sa fi urmat cursurile facultatii, dar sa nu fi terminat, sau sa nu fi dat examenul de licenta. Totusi, de ce s-a jucat cu CV-ul pe aceasta tema? Nu putea preciza de la inceput ca este absolvent sau ce este, dar ca nu are diploma? De ce a scris una in 2018, iar alta in 2020, ce ascunde?

2 comentarii la „Un profesor universitar rupe tăcerea și îl face mincinos! Este primarul Coliban absolvent de Automatică și Calculatoare sau a mințit?

 • 31 octombrie 2020 la 9:29
  Permalink

  Am crezut ca esti un om integru,dar demonstrezi ca esti o jigodie ordinara care l-a depasit pe scripcaru….Ai facut “automatica si calculatoare” la facultatea din BUDILA?

  Răspunde
 • 31 octombrie 2020 la 14:31
  Permalink

  Vai, vai, vai – ce jigodie! Să fie adus înapoi Scripi! Care e o jigodie muuuuuult mai mare, adică 100%!

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: