Un preot a accidentat mortal un bărbat și a fugit de la locul accidentului

Un tânăr a fost accidentat mortal chiar de Sf Ștefan de un preot care a fugit de la locul accidentului.  La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 17.20, pe DN 13, pe raza localității Feldioara din județul Brașov, a avut loc un accident rutier.

În fapt, un bărbat, în vârstă de 31 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile a fost surprins și accidentat de un autovehicul, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului.

Cadrele medicale, care s-au deplasat la fața, locului au acordat îngrijiri medicale victimei, ulterior declarând decesul acesteia.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au identificat conducătorul auto, acesta fiind un bărbat în vârstă de 37 ani din județul Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “ucidere din culpă” și “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

foto arhiva

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: