Un patinoar se deschide, altul stă în paragină. Patinoarul de la Olimpia inaugurat cu fast de conducerea CJ, deși a funcționat și anul trecut…(VIDEO, FOTO)

Consiliul Județean Brașov a anunțat zilele trecute deschiderea patinoarului de la Olimpia. Patinoarul de la Complexul Olimpia va fi inaugurat luni, 9 decembrie 2019, la ora 13:00, în prezența conducerii Consiliului Județean Brașov și a SC Consilprest SRL – firma care administrează baza sportivă.O adevărată realizare deschiderea unui patinoar…Acesta a fost deschis și anul trecut, de ce îi trebuie inaugurare…Însă, la anul sunt alegeri, e firesc ca cineva să ”rânjească” pe bani publici la un eveniment de doi lei.
Patinoarul va funcționa șapte zile din șapte, seriile urmând să dureze câte 90 de minute, cu începere de la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00. Luni, în prima zi de funcționare, intrarea va fi liberă, iar de marți va fi aplicat tariful de 10 lei pentru copii, 15 lei pentru adulți și 15 lei pentru închirierea patinelor. 300 de perechi de patine sunt disponibile spre închiriere, alte 50 de perechi urmând să intre în dotarea patinoarului în perioada următoare, potrivit informațiilor furnizate de directorul Consilprest, Radu Jica.

Nu același lucru se poate spune și despre patinoarul de la Centrul de Agrement care a fost lăsat în paragină de administrația liberală. Astfel, de câțiva ani buni nimeni nu este interesat de soarta acestui complex care era cunoscut în orașul de la poalele Tâmpei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: