Un pasaj mai dificil decat un tunel elvetian

Redactia Transilvania365 semnala in februarie 2018 (https://transilvania365.ro/pasajul-groazei-pericolul-din-centrul-brasovului-oras-cu-pretentii-europene-video-foto/) starea deplorabila a pasajului subteran din Centrul Civic de langa Biserica de lemn. In decembrie acelasi an (https://transilvania365.ro/renovare-generala-la-pasajul-subteran-de-la-biserica-de-lemn-din-centrul-civicfoto/) eram incantati de inceperea lucrarilor de renovare generala si modernizare.

Am ramas doar cu visarea. Realitatea e alta, mai putin pastelata. La aproape un an de la inceperea lucrarilor, pasajul tot cam asa arata. Umezeala, lumini chioare, geamuri fisurate, gresie sparta, mirosuri, tubulatura atarnand ca intr-un film de groaza. O zona dubioasa, de evitat seara! Bate vantul, si la propriu si la figurat. Nu am vazut un muncitor la ora pranzului, intr-o zi de lucru.

OK, s-a mai schimbat cate ceva, dar cu viteza melcului. Ai zice ca se proiecteaza o rampa de lansare nave spre Marte, nu un amarat de pasaj. Mai schimbati vitezele, tovarasi, ca ne prind alegerile prezidentiale si nu avem cu ce ne lauda!

Adrian Tatu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: