Un parlamentar brașovean le cere colegilor introducerea instituției raportorului în Regulamentul Camerei Deputaților (VIDEO)

Liderul deputaților PNL, Gabriel Andronache, a avut ieri o intervenție de la tribuna Camerei Deputaților unde a vorbit despre necesitatea
introducerii în regulament a instituției raportorului.  ”Este nevoie să introducem în Regulamentul Camerei Deputaților o instituție extrem de importantă, anume instituția raportorului. Ea va permite fiecărui coleg parlamentar să aibă o activitate parlamentară intensă. Fac apel la toți președinții de comisii parlamentare să aibă în vedere desemnarea de raportori pentru proiectele de lege. A desemna un raportor pentru fiecare proiect de lege, înseamnă a responsabiliza fiecare coleg în parte în vederea cunoașterii fiecărui proiect de act normativ.
De asemenea, am speranța că acestă sesiune parlamentară va fi una în care vom reuși să realizăm o asanare legislativă, astfel încât să ne putem ocupa de proiectele esențiale pentru reformarea României”, a declarat Gabriel Andronache, liderul deputaților PNL.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: