Un nou mod de a face rost de bani. Brașovenii își închiriază locuințele prin platforma airbnb.com

Din ce in ce mai multi brasoveni isi inscriu locuintele pe platforma airbnb.com din dorinta de a face un ban in plus.  Acestia isi inchiriaza locuintele strainilor in regim hotelier.  Sistemul este extrem de atractiv pentru turisti.  Exista posibilitatea de a inchiria doar o camera sau toata locuinta.  Incet, dar sigur, brasovenii au sansa de a-si recupera investitia in apartamentul achizitionat. Exista oportunitatea de a face mai multi bani decat daca l-ar inchiria unei singure persoane.

La o simpla cautare pe airbnb.com, se gasesc nenumarate variante de cazare aproape de Piata Sfatului. Preturile incep de la 82 de lei pe noapte pe camera.  Turistii care doresc sa inchirieze toata locuinta vor trebui sa scoata mai multi bani  din buzunar.  De exemplu, pentru un studio situat in apropierea Bisericii Negre, oaspetii trebuie sa plateasca in aceasta perioada pe noapte 119 de lei in timpul saptamanii si 137 de lei in week-end.  Dupa 1 iulie preturile sunt mult mai mari, un apartament cu o camera putand costa pe noapte peste 200  de lei (dupa cum se poate vedea si in captura atasata articolului).  Preturile sunt, in general, pentru doua persoane.  Daca aveti oaspeti care vor ramane la dumneavoastra, pregatiti-va sa platiti un comision in plus.

Majoritatea locuintelor ofera acces la Internet, lenjerii curate, masina de spalat, frigider si, constra cost, servicii de curatenie.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: