Un nou dosar penal pentru Dan Barna. Departamentul pentru Lupta Antifraudă l-a trimis la DNA

Departamentul de Luptă Antifraudă a trimis la DNA un nou dosar care îl vizează pe Dan Barna, susține digi24. Este vorba despre proiectul „Biblioteca bunelor practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural”, proiect care i-a aparținut co-președintelui USR PLUS și soției sale. Potrivit inspectorilor DLAF, în urma verificărilor „au rezultat indicii privind posibila săvârșire a unor fapte de natură penală”.

Departamentul pentru Lupta Antifraudă (DLAF) a confirmat marți, pentru Digi24, că a trimis dosarul la DNA.

„În urma verificărilor efectuate în cazul proiectului „Biblioteca bunelor practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural” (POSDRU/135/5.2/S/125782 – cod SMIS 51031), având ca beneficiar S.C. Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL, au rezultat indicii privind posibila săvârșire a unor fapte de natură penală, motiv pentru care Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF a procedat la întocmirea actelor de sesizare.

Întreaga documentație a fost transmisă Direcției Naționale Anticorupție (Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție)”, a anunțat DLAF, în răspunsul pentru Digi24.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: