Un local din Brașov primește și persoane nevaccinate. „Nu susținem și nu încurajăm nicio constrângere pentru vaccinare!”

Localul „La Corn” din Brașov își asumă riscul închiderii și anunță cumpărătorii că sunt invitați să le calce pragul chiar dacă nu sunt vaccinați. Anunțul s-a răspândit rapid pe rețele de socializare, iar utilizatorii laudă inițiativa deținătorilor, care au explicat că nu susțin și nu vor încuraja constrângerea în scopul vaccinării.

”TE PRIMIM ORICUM!
Nu ne interesează dacă ești sau nu vaccinat, TE RESPECTĂM și TE PRIMIM înăuntru.

Cu orice risc, nu susținem și nu încurajăm nicio constrângere pentru vaccinare! Trebuie să fim lăsați să alegem singuri!

Ni s-ar părea ”deplasat” ) ca să nu ne exprimăm altfel … să respectăm o regulă care printre altele credem că are și scopul să învrăjbească lumea. Nu vrem să fim înțeleși greșit de colegii de breaslă, știm că din motive financiare și nicidecum din convingere, unii sunt nevoiți să pună în practică această aberație de a solicita dovada vaccinării, dar noi ne asumăm orice amendă și/sau chiar închiderea localului, dar … NU PUTEM FACE DISCRIMINĂRI!

Doamne ajută să trecem mai repede și sănătoși peste mizeria asta”, se arată în mesaj.

 

În mediul online, comentariile nu s-au lăsat așteptate: „Felicitări! M-ați făcut să mă simt român!”, „Dacă ei susțin egalitatea, noi trebuie să le susținem business-ul!”, „Discuție la ATI: – Și… de ce ești aici? – Pai… voiam și eu waffle”

One thought on “Un local din Brașov primește și persoane nevaccinate. „Nu susținem și nu încurajăm nicio constrângere pentru vaccinare!”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: