Un liberal brașovean va renunța la mandatul de deputat pentru a deveni Secretat de Stat la Mediu (VIDEO)

PNL Brașov va avea un Secretar de Stat la Mediu. În ultimele zile s-au vehiculat mai multe nume pentru această funcție. S-a vorbit despre Ciprian Băncilă, șeful de la Mediu, dar și despre deputatul Ionuț Banciu. Însă, se pare că deja s-au făcut cărțile pentru tânărul deputat. Acesta va renunța la mandatul de deputat și va merge Secretat de Stat. În locul său va intra medicul Cristina Vecerdi, cea care deja a avut o discuție cu liderul PNL Brașov, Adrian Veștea.

Vom face în așa fel încât să identificăm o persoană competentă, o persoană care deja are o expertiză, care este de multă vreme implicată în aceste activități pe partea de mediu. Nu este o decizie finală, dar, cu siguranță că Partidul Național Liberal Brașov va trimite o persoană competentă în cadrul acestei instituții. Vom avea la București un om care să ne reprezinte. Ionuț Banciu este una dintre opțiuni. Este unul dintre cei care are profilul necesar pentru astfel de activități. Vom vedea în ce măsură această opțiune va fi materializată în perioada următoare”, a spus Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, liderul PNL Brașov.

 

One thought on “Un liberal brașovean va renunța la mandatul de deputat pentru a deveni Secretat de Stat la Mediu (VIDEO)

  • 20 ianuarie 2021 la 11:58
    Permalink

    Ar face cea mai mare prostie in conditiile in care actualul guvern va rezista cel mult 12 luni,dar sint si voci avizate care nu ii dau mai mult de 6 luni !

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: