Un inginer și un fizician din Brașov, business de succes în domeniul suplimentelor alimentare şi cosmeticelor

Doi brașoveni, un inginer și un fizician au pus bazele unui business de succes la poalele Tâmpei: suplimente alimentare şi cosmetice având în componenţă aur şi argint coloidal. Grigore Opriţă și Adrian-Daniel Vasiloi au creat Laboratorul Salutifer.

Conform ZF,  investiţiile iniţiale au fost de 40.000 de euro, din resurse proprii şi dintr-un alt business, de traduceri tehnice. Anul trecut, cifra de afaceri a Salutifer, prin compania Sonnenkreuz, a fost de aproximativ 400.000 de lei, cu patru angajaţi.  Cosmeticele şi suplimentele alimentare conţin argint, aur, magneziu, cupru sau siliciu. Până acum, au avut vânzări în ţări ca Irlanda şi Spania, dar se dorește extinderea pieții şi în Canada, Statele Unite ale Americii şi Italia în următoarele două luni.

Produsele Salutifer® au ambalaje airless, care oferă posibilitatea de a renunța la parabeni și conservanți de sinteză în rețetă.

”Făurim noi remedii pentru tămăduirea trupului şi a minţii folosind în procesele de producţie tehnologia modernă, proprie, brevetată de noi în România, dar și tehnologia ColloidMaster brevetată în Germania.

Salutifer reprezintă numele generic pentru puterea vindecătoare a mineralelor coloidale; argint, aur, magneziu, cupru, zinc sau siliciu precum şi pentru sinergia acestora cu extractele din plantemedicinale în terapeutica unei multitudini de afecţiuni, combaterea stărilor de oboseală cronică, performanţă sportivă, anti-aging sau diverse domenii cosmetice.” este descrierea produselor realizată pe pagina de Facebook a companiei.

În curând un magazin fizic la Brașov.  Creștere a vânzărilor și în pandemie

Deocamdată produsele se pot comanda doar online.  Se dorește și deschiderea unui magazin fizic în Brașov cât mai curând, dar pandemia a amânat proiectul.

„Intenţionăm să distribuim prin reţele de magazine în viitorul apropiat. De asemenea, vom deschide un magazin fizic în Braşov. Deschiderea a fost amânată din cauza situaţiei pandemice.Totuşi, în lunile martie şi aprilie a existat o tendinţă de creştere a vânzărilor Salutifer. Pentru că aurul şi argintul nu îşi pierd niciodată valoarea. Nici măcar în pandemie.” au declarat reprezentanții Salutifer pentru sursa citată.

sursa foto Facebook Salutifer

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: