Un hoț care se dădea medic a ajuns după gratii. A încercat să fure bijuteriile unei femei

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

”În fapt, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi încercat să sustragă, fără a reuși, mai multe bijuterii din imobilul său situat pe raza municipiului Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, prin folosirea de calități mincinoase, respectiv, sub pretextul că ar fi medic și ar dori să-i vândă persoanei vătămate diverse produse la un preț redus, ar fi pătruns în imobilul de domiciliu al acesteia, iar din interior ar fi sustras o cutie în care se aflau bijuterii, victima reușind să recupereze bunurile de la autor.

În urma activităților operative desfășurate, polițiștii au depistat și identificat autorul faptei, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 34 ani, din județul Brașov, iar în urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, au spus reprezentanți IPJ Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: