Un fost deputat moldovean căutat de Interpol, văzut la Brașov

Un fost parlamentar căutat de Interpol ar fi fost văzut la Brașov. Mai mulți moldoveni susțin că bărbatul s-ar ascunde în orașul de sub Tâmpa. Fostul deputat moldovean Constantin Țuțu a fost dat în urmărire internațională de către Inspectoratul General al Poliției (IGP) din Republica Moldova la 27 septembrie 2019.

Politicianul figurează în două dosare în Republica Moldova, fiind acuzat de trafic de influență. Țuțu ar fi pretins și luat 20 de mii de euro de la apropiații unui bărbat aflat în detenție în schimbul promisiunii de a influența deciziile procurorilor, astfel încât bărbatul să fie eliberat. Precizăm că Constantin Țuțu a fost deputat în facțiunea Partidului Democrat în perioada anilor 2014-2018. Din cauza problemelor cu legea, în vară a fugit din Moldova.

Potrivit unui document al autorităților de la București, Constantin Țuțu a intrat din Ucraina în România, cu pașaport românesc, pe 29 august 2019 prin punctul de frontieră „Siret”, călătorind pe jos. Constantin Țuțu figurează ca cetăţean român cu domiciliul în România.

One thought on “Un fost deputat moldovean căutat de Interpol, văzut la Brașov

  • 30 ianuarie 2020 la 10:52
    Permalink

    Faptul ca vine din Moldova si e politician, garanteaza nevinovatia. Ca si la noi, moldovenii isi baga la parnaie competitia. Ma intreb daca Interpolul se risca sa l trimita inapoi la Chisinau

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: