Un ”Dorel” este de vină pentru incendiul de la țeava de gaz din Perșani. 30 de abonați au fost afectați

Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări privind incidentul produs astăzi, 17 noiembrie, la ora 16.00, în Loc. Persani, Str. Principală, nr. 56, Jud. Brașov.
În urma unei intervenții neautorizate efectuată asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale s-a produs un incendiu. Din cauza acestui incident, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, începând cu ora 18:40, în zona adiacentă adresei sus menționate.
Ca urmare a acestei situații au fost afectați circa 30 de clienți casnici și non-casnici din zona respectivă.
Echipele companiei fac toate demersurile necesare pentru a asigura reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați mâine, 18 noiembrie, în jurul orelor 13.00.După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.
Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgență al Distrigaz Sud Rețele la numărul unic 021 9281. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienților noștri și le mulţumim pentru înțelegere.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: