Un consilier local vrea să fie montate camere de supraveghere în toate parcurile din Brașov

Grupul de consilieri locali PSD cere amplasarea de camere video de supraveghere, în toate parcurile din Municipiul Brasov (atât în parcurile mari, cât și în cele mici, din cartiere).
Considerăm necesar acest proiect, în primul rând, pentru siguranța copiilor, a brașovenilor, dar și pentru a depista cu ușurință pe cei care vandalizează aceste parcuri, facilitând poliției locale, intervenția cât mai rapidă, acolo unde este necesar.
În ultima perioadă, atât presa locală, cât și brașovenii, pe Facebook, semnalează înmulțirea cazurilor de persoane în stare de ebrietate, pe străzile orașului, cât și persoane fără adăpost, atât în parcurile din cartiere, cât și în zonele centrale ale orașului.
Pe lângă parcurile din Municipiul Brașov, consilierii locali mai doresc amplasarea acestor camere video de supraveghere, în zonele importante, în zonele intens circulate din oraș și anume, în imediata apropiere a instituțiilor publice, în zonele școlilor, în zonele grădinițelor, creșelor, precum și în zonele de interes pentru populație.
Aceste camere de luat vederi se vor conecta la centrul de monitorizare din cadrul Politiei Locale, asigurându-se monitorizarea, în timp real, a zonelor precizate.
” Sunt convins că, în acest mod, vor fi mult mai ușor de identificat autorii unor infracțiuni ori vor fi descurajate actele de vandalism.
Consider că siguranța cetățenilor este pe primul loc şi că investițiile pe care Primăria trebuie să le implementeze vor fi un sprijin real pentru lucrătorii Poliției Locale, în direcția eficientizării activității lor. De asemenea, aceste investitii vor face din comunitatea noastră una mai sigură pentru noi toți, pentru copiii şi seniorii noştri.” a declarat Lucian Pătrașcu, liderul consilierilor locali PSD Brașov

2. PARC INDUSTRIAL ÎN MUNICIPIUL BRAȘOV

Brașovenii își doresc un Brașov cu o nouă viziune. O viziune în care orașul nostru devine un pol industrial, în mijlocul țării. Trebuie să gândim viitorul Brașovului în următorii ani, viitorul copiilor noștri. Nu mai dorim ca studenții care finalizeaza studiile la Brașov, să plece în alte orașe, în căutarea unui loc de munca care să corespundă specializării absolvite. Un mare semnal de alarmă îl reprezintă faptul că Brașovul ocupă locul 3 în țară, la plecarea tinerilor din municipiu.

Consilierii locali PSD propun începerea demersurilor pentru identificarea amplasamentului unui parc industrial în Municipiul Brașov (zona Rulmentul, zona CET Brașov sau în alte zone din Municipiul Brașov) și, achiziționarea terenului de către Primărie, pentru demararea acestui proiect. Ne dorim atragerea investitorilor din domeniul IT, producție, financiar, dar nu numai. Faptul că, în următorii ani, Brașovul va avea aeroport funcțional, va conta foarte mult în atragerea investitorilor și în atragerea de investiții pentru firmele care doresc sa vină în Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: