Un chelner a fost numit manager la un spital din România. A studiat la ”școala vieții”…

Primarul din Câmpeni, Ioan Călin Andreş, s-a declarat de-a dreptul revoltat de numirea unui fost chelner în funcţia de manager interimar al Spitalului Orăşenesc din localitate.

”Nu mi-am imaginat vreodată că PNL CÂMPENI sunt atât de josnici, fără scrupule, oameni fără bun simț! Acești oameni mizerabili au ajuns până la Ministerul Sănătății și implicit la Nelu Tătaru și prin diverse pârghii au reușit să schimbe managerul Spitalului Orășenesc Câmpeni, pe domnul Călin Bodea, cu un chelner – șef de sală în persoana lui Gog Valentin.
Dacă așa am ajuns să facem politică, dacă astea sunt mizeriile pe care PNL Câmpeni le face, atunci voi ști și eu pe viitor ce este de făcut.
Sunteți atât de disperați după funcții încât nimic nu vă stă în cale, nici oamenii care mor din cauza COVID-19, nici personalul medical care trece prin situații de neînchipuit.

Domnule Tătaru, cum puteți pune în fruntea unui spital de renume al Capitalei Țării Moților, un chelner – șef de sală??? Cum puteți schimba un om cu pregătire profesională pentru funcția de manager?
Domnul Călin Bodea este bine cunoscut în orașul nostru ca un bun manager, a fost manager și al Spitalului de Boli Cronice Câmpeni și în urma lui au rămas doar laude la adresa sa. Noul manager de la Spitalul Orășenesc, Valentin Gog, a studiat doar ”Școala Vieții”…
PNL CÂMPENI, SUNTEȚI CEA MAI MARE RUȘINE A ORAȘULUI CÂMPENI !!!!!„ a scris Ioan Călin Andreș, primarul din Câmpeni.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: