Un candidat la Primăria Rupea care s-a ocupat în trecut de GOSPODĂRIRE COMUNALĂ, postează fotografii cu gunoaiele din oraș…

Candidat la Primărie, inginer la Gospodărire Comunală, dar nemulțumit pe Facebook din cauza gunoaielor din oraș.

Pentru cine nu știe, la Primăria Rupea candidează și un domn Radu Ioan Danciu. El spune că independent, dar are susținere haștagistă. Adica este  un independent sustinut si de USR. De asemenea, ar fi trecut puțin prin ALDE și PNL. Din poze, omul pare hotărât. Este implicat în campanie mai ceva decât polițiștii în cazul dispariției Elodiei. De la industrie, la alimentare cu apă și salubritate, omul pare că le stăpânește pe toate, cel puțin dacă te uiți la poze și filmulețe. Mai ales partea de curățenie…cel puțin virtual…

Totuși, ne-am uitat puțin pe CV-ul domnului în cauză și, surpriză, omul chiar are o legătură cu partea de salubritate. Inginerul Radu Danciu și-a desfășurat activitatea până în primăvară, unde credeți, chiar la Gospodărire Comunală, adică acolo unde intră și treaba ce ține de curățenia din oraș. Omul a avut atribuții în ce privește gospodărirea urbană a orașului, supravegherea diverselor lucrări de întreținere și reparații străzi, spații verzi și iluminat, exact câteva domenii despre care candidatul se plânge pe Facebook.

Ca să fie mai convingător, independentul a postat pe pagina de Facebook și fotografii cu mormane de gunoaie aruncate în extravilanul localității. Păi, domnule candidat, oare printre altele, nu se afla și acest aspect în atribuțiile tale? Totuși, ai stat din 2013 până în 2020 la acest serviciu, care a fost aportul tău, cu ce ai venit nou? De ce nu ai schimbat ceva atunci, cât ai fost acolo? Poate explici și de ce sunt gunoaie aruncate peste tot, dacă tot ești la curent și mai mult decât atât, este un domeniu care îți este cunoscut, nu?

Pe bune, când postați fotografii de genul, analizați și consecințele lor? Cum să postezi așa ceva când ai legătură clară cu domeniul?

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: