Un bucureștean instalat director la RIAL de primarul Coliban, fără concurs, fără selecție, fără nimic…

Răspunsul directorului de la RIAL la întrebarea cum a ajuns șef la o societate din Brașov:” la recomandarea domnului primar”.

Primarul userist care promitea în campania electorală transparență, concursuri pentru posturi și competență, își instalează oamenii pe funcții de conducere la societățile subordonate Primăriei Brașov doar pe bază de ”recomandare” de partid.

V-ați plâns de Scripcaru? Primarul Coliban l-a întrecut în 6 luni de mandat și are aceleași apucături privind atribuirea directă a contractelor, dar și alergia la organizarea de concursuri pentru ocuparea posturilor de conducere. Astfel, după ce i-a oferit un contract prin atribuire directă, fără licitație, unui personaj care, întâmplător, a fost alături de el în campania electorală, mai nou, primarul Allen Coliban și-a adus și instalat pe funcția de director un tip din București. Este vorba despre Sorin Jula, persoană care a făcut parte dintr-o asociație ce s-a ocupat și de plantat pomi…Tot întâmplător, soția lucrează în Parlamentul României, cel mai probabil, tot pe filiera USR.

Fiind întrebat de jurnaliști cum a ajuns director la o societate din Brașov, Sorin Jula s-a făcut în primă fază că nu înțelege întrebarea, ca mai apoi să se uite spre primarul Allen Coliban și să spună sec: ” la recomandarea domnului primar”.

Deci, selecția de dosare și concursurile mult promovate de primarul Coliban în campania electorală s-au transformat brusc în ”recomandări”.

Aceasta este ”Primăria brașovenilor”!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: