Un brașovean vrea un sistem de parcări supraetajate pentru cartierul Avantgarden-Bartolomeu. A depus deja un proiect de Bugetare Participative

Brașoveanul Mihai Nanu vrea ca locuitorii din cartierul Avantgarden-Bartolomeu să aibă un sistem de parcări supraetajate. În acest sens, tânărul a depus un proiect de Bugetare Participative la Primăria Brașov.

”Am depus pe site-ul Primăriei Brașov un proiect de Bugetare Participativă ce cuprinde un sistem de parcări supraetajate pentru cartierul Avantgarden Bartolomeu, care se pretează și pentru celelalte cartiere noi cu deficit de locuri de parcare. Am mers pe bugetul maxim de 100.000 euro, sper să ne încadrăm dacă reușim să obținem și un teren aferent. Pe Alibaba sistemul costă 60.000 dolari, după cum se poate vedea în linkul afișat. Se găsesc și în țară sisteme identice autorizate ISCIR.
Propunerea mea a primit nr. de înregistrare #64”, a scris pe facebook Mihai Nanu. Tânărul este membru PNL, dar nu se afă în grațiile conducerii Organizației Județene din Brașov deși este unul dintre tinerii cu potențial din partid, unul dintre cei de la care a pornit și Bugetare Participativă. Numai că, la ce numiri pe linie de partid au avut loc în ultima perioadă, este clar că nu se dorește scoaterea în evidență a competenței, ci mai degrabă a servilismului.


https://www.alibaba.com/product-detail/Jiuroad-Smart-PCX-parking-guidance-system_60777776837.html?spm=a2700.7735675.normalList.19.387d6a19a4eEvd&s=p

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: