Un brașovean s-a plimbat de 2000 de lei cu taxiul, dar la final a refuzat să plătească cursele

  • La data de 14 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov, au reținut pe o perioadă de 24 de ore un tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunii de ”înșelăciune”, 25 acte materiale.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 26 martie 2019 – 12 februarie 2020, un număr de 25 de persoane vătămate, în calitate de taximetriști, au efectuat mai multe curse, transportând în diferite locații din municipiul Brașov, o persoană de sex masculin, care la final nu a achitat contravaloarea curselor, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.

În urma activităților investigativ-operative efectuate de către polițiștii, persoana a fost identificată ca fiin un tânăr în vărstă de 23 ani din municipiul Brașov.

În baza probatoriului administrat, suspectul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit,instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: