Un brașovean despre deszăpezirea din municipiu: ”Propun ca impozitele să fie plătite doar de către locuitorii străzilor principale” (FOTO)

Angajatii Primariei Brasov s-au grabit repede astazi sa posteze pe pagina de facebook cateva poze cu utilajele de deszapezire. Numai ca, situatia din teren nu a fost la fel ca cea virtuala, astfel ca au inceput sa curga comentariile ironice de la brasoveni. Culmea este ca pana la ora 16,09, nimeni nu lasase vreun mesaj mai de bine, semn ca locuitorii orasului nu au fost prea incantati de deszapezirea din oras.

Cum Primaria a precizat pe langa poze ca s-a intervenit doar pe strazile principale, imediat au aparut si comentariile. ”Nu înțeleg de ce din cauza vremii s-a putut interveni numai pe arterele principale. Pe celelalte străzi era altă vreme?”, spune unul dintre brasoveni.

Mai jos, alt comentariu, la fel de ironic. ”Propun ca impozitele sa fie platite doar de catre locuitorii strazilor principale”, aluzie la faptul ca s-a invervenit doar pe strazile principale.

S-au cam evaporat alea 35 de echipaje azi-noapte!!! Sau doar pe foaie au fost 35???” a comentat un alt internaut.

Cum rahat aveti tupeul sa mintiti in halul asta? Azi dimineata pe la ora 8:15 in giratoriul C.Bucuresti_Saturn_Poienelor era zapada de 30cm. Asa va scuzati de fiecare data si totusi realitatea reflecta cu totul altceva.De fiecare data cand se anunta nu stiu ce cod de nu stiu ce culoare sunteti prinsi pe nepregatite”, scrie un alt brasovean nemultumit de deszapezirea din oras.

Ce spune Primaria Brasov?

”De azi-noapte, 35 de utilaje acționează pe străzile Brașovului încontinuu. Din păcate, din cauza vremii, a viscolului și a ninsorii abundente, s-a putut interveni doar pe străzile principale, străzile pe care circulă mijloacele de transport în comun și străzile de legătură între arterele principale. Aceste intervenții au trebuit repetate de mai multe ori, deoarece după fiecare activitate de deszăpezire se așeza un nou strat de zăpadă. În funcție de condițiile meteo, se va asigura deszăpezirea și în interiorul cartierelor”, a fost postat pe pagina de facebook a Primariei Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: