Un brașovean a făcut prăpăd în parcarea unui centru comercial

Polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Braşov, au reţinut pentru 24 ore un tânăr în vârstă de 27 ani din municipiul Braşov.

Din cercetările efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 29 august a.c., în intervalul orar 17,00 – 20,30, tânărul ar fi provocat multiple distrugeri unui autoturism aflat în parcarea unui centru comercial din municipiul Braşov, respectiv ar fi distrus prin înțepare cele 4 anvelope, ar fi rupt oglinda retrovizoare laterală şi ar fi provocat deteriorări ale elementelor de caroserie, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.

”În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “distrugerea”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a spus comisarul de politie, Alina Ivan, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: