Un botoșănean a rămas fără telefon în timp ce mergea cu trenul pe raza județului Brașov

Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, la data 30 septembrie 2020, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat, în vârstă de 57 ani din județul Botoșani, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu trenul pe raza județului Brașov, a fost victima unui furt.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 45 ani, profitând de neatenția persoanei vătămate, i-ar fi sustras celui din urmă, telefonul mobil.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 45 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: