Un bărbat i-a rupt lobul urechii unei bătrâne din Brașov pentru a-i fura cerceii

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie”.

În fapt, la data de 07 mai a.c., unei femei în vârstă de 83 ani, care se afla în apropierea locuinței sale din municipiul Brașov, i s-ar fi sustras, prin smulgere, cerceii pe care îi purta, unul dintre aceștia fiind sustras prin ruperea lobului urechii. În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat autorul faptei în persoana unui bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Tărlungeni, jud. Brașov.Acesta a fost reținut pentru  24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, iar ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru infracțiunea de „tâlhărie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, a spus Alina Ivan, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Trebuie evidențiat faptul că polițiștii brașoveni au intervenit prompt. Rezultatele lor sunt din ce în ce mai vizibile, mai ales în zona de siguranță publică.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: