Un bărbat fără permis de conducere a produs un accident la Râșnov

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „uz de fals” și „fals material în înscrisuri oficiale”.

În fapt, în urma unui accident rutier produs pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov, în care au fost implicate două autovehicule, în urma coliziunii, unul dintre acestea fiind proiectat într-un al treilea autoturism parcat, a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate asupra documentelor personale și ale autovehiculelor conduse, polițiștii au constatat faptul că unul dintre cei doi conducători auto, respectiv, un bărbat, în vârstă de 27 ani, nu deține permis de conducere, prezentând polițiștilor, în momentul verificărilor efectuate, un permis de conducere emis de autoritățile din Israel, existând suspiciunea rezonabilă că documentul prezentat este fals.

Totodată, la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, care să îi confere dreptul de a conduce vehicule pe teritoriul României.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: