Un bărbat din municipiul Făgăraș a fost reținut pentru 24 de ore

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu” și “amenințarea“.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 26 iulie 2021, un bărbat din municipiul Făgăraș ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de către Poliția Municipiului Făgăraș prin care s-a dispus evacuarea temporară din locuința unde locuia cu fosta sa concubina și păstrarea unei distanțe de minimum 100 m față de aceasta și față de membrii familiei ai acesteia.

Cu toate acestea, bărbatul în cauză, s-ar fi deplasat la domiciliul fostei sale concubine din municipiul Făgăraș, județul Brașov, unde ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i acesteia o stare de temerere.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: