Un bărbat din Botoșani a fost dat dispărut în Poiana Brașov

La data de 04 iulie 2021, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată de către un bărbat din municipiul Brașov, cu privire la faptul că, la data de 01 iulie 2021, cumnatul său, în vârstă de 27 ani din județul Botoșani, în timp ce se afla pe raza Stațiunii Poiana Brașov, unde își desfășoară activitatea ca angajat al unei societăți comerciale, a plecat într-o direcție necunoscută și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime: 1,72 m, greutate: 70 kg, constituție atletică, ochi albaștri, păr castaniu.

La momentul plecării acesta purta încălțăminte sport – adidași, de culoare neagră, având două dungi albe pe exterior și era îmbrăcat cu tricou cu glugă, tip maiou, de culoare albă, ce prezintă o inscripție și pantaloni tip jeans, de culoare albastră.

Bărbatul nu are asupra sa telefon mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE:

Bărbatul în vârsta de 27 de ani, din județul Botoșani și-a făcut apariția la domiciliul cumnatului său, în municipiul Brașov. Din primele verificări rezultă că, bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: