Acasă Social Un bărbat căutat de autoritățile din Cehia și cu un Mandat European...

Un bărbat căutat de autoritățile din Cehia și cu un Mandat European de Arestare a fost identificat de polițiștii brașoveni

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Recea au identificat, în cadrul efectuării unei legitimări, un bărbat, domiciliat în localitatea Sâmbăta de Sus, despre care au stabilit că este căutat de către autoritățile din Cehia, pe numele acestuia fiind emis un Mandat European de Arestare.

 

Astfel, la data de 05 ianuarie, polițiștii au identificat în satul Dejani, un bărbat, de 28 de ani, despre care au stabilit că este căuatat autoritățile cehe. În continuare, persoana identificată a fost predată colegilor polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au procedat la prezentarea bărbatului în fața Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov pentru confirmarea mandarului european de arestare, acesta fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de furt și vraudă, potrivit codului penal ceh.

În cauză, față de cele stabilite, a fost dispusă măsura reținerii persoanei deistate și introducerea acesteia pentru o perioadaă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.