Un autocar plin cu 25 de pasageri a intrat într-un autoturism. Rezultatul: familie băgată în spital (FOTO)

Doi soti si un bebelus au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs la Persani. ”Un barbat de 54 ani, din judetul Sibiu, care a condus un autocar cu 25 pasageri, pe DN 1, dinspre Brasov spre Sibiu, la km 210 + 300 m, a acrosat un vehicul inmatriculat in Polonia, condus de un barbat de 42 ani, din judetul Brasov, care s-a angajat in efectuarea unui viraj la stanga fara sa se asigure corespunzator.
In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto de 42 ani, a unei femei de 39 ani si a unui bebelus de aproximativ 3 luni, ambii din vehiculul condus de acesta, care au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. S-a intocmit dosar penal pt vatamare corporala din culpa”, a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.
Din primele informatii, barbatul prezintă un traumatism toracic, a doua victima o femeie cu traumatism cranio-cerebral, iar copilul nu prezintă marci traumatice, este evaluat de echipajul SMURD avand in vedere varsta acestuia.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: