Un angajat al unui service auto, fără permis, a plecat la plimbare cu mașina clientului

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “abuzul de încredere”.

În fapt, la data de 05 mai 2021, în jurul orei 13.25, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 21 ani, care conducea un autovehicul pe strada Calea Feldioarei din municipiul Brașov.

Procedându-se la verificarea documentelor personale și ale autovehiculului în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că tânărul ar fi utilizat, fără drept, autovehiculul, acesta fiind în posesia sa în vederea efectuării unor reparații, în calitate de angajat al unei societăți cu profil reparații auto.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

foto arhiva

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: