Un alt nume greu din politică și-a anunțat candidatura la Primăria Brașov (VIDEO, FOTO)

Un fost primar și-a anunțat astăzi candidatura pentru Primăria Brașov. Este o persoană care a reușit să facă la un partid mic ce nu au reușit mulți politicieni la partide mari. La alegerile din 2016 a trimis 3 oameni în Consiliul Județean, 2 la Consiliul Local Brașov, dar și foarte mulți la Consiliile Locale din județ. Cel care a reușit practic imposibilul este Ionel Goidescu, fostul primar al orașului Predeal, actual consilier județean.

“Am avut discuții la nivelul partidului despre posibilitatea ca eu sa candidez. Nu am cum să nu accept. Îmi asum această candidatură. Va fi greu, recunosc, dar, cu siguranță, nu ne vom face de râs. Noi ne-am propus pentru alegerile locale să ieșim pe locul 3 pe județ. Este un obiectiv pertinent, realist. Am mai reușit în trecut sa trimit 3 consilieri la județ si 2 la municipiu cu un partid mic, necunoscut. Prin multă muncă vom reuși și acum”, a declarat Ionel Goidescu, coordonatorul ADN pe județul Brașov.

Fostul europarlamentar Cătălin Ivan este cel care a pus bazele formațiunii Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN). Prezent la Predeal, la o întâlnire cu membrii din județul Brașov, Cătalin Ivan a vorbit despre noul partid înființat, dar și despre obiectivele fixate.

“Alternativa Demnității Naționale este un partid unde oamenii cred în meritocrație. Este o alternativă la partidele de astăzi. Aici toți avem responsabilități, toți luăm decizii. Nu există un tătuc ca la alte partide. ADN nu este un proiect împotriva PNL sau a PSD. Este un proiect prin care vrem să salvăm această țară”, a spus Cătălin Ivan, președintele ADN.

Vezi declarațiile integral pe VIDEO!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: