Un acționar de la Dino Parc, noul președinte la ROMSILVA. PNL Brașov și-a mai instalat un om pe un post călduț

Așa cum Transilvania365 a anunțat în exclusivitate încă de săptămâna trecută, Adrian Apostu, unul dintre apropiații lui Adrian Veștea, a fost numit președinte al Consiliului de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva. Acesta este și acționar la Dino Parc, proiect construit lângă Cetatea Râșnov în perioada în care primar al orașului era Adrian Veștea. În ultima perioadă, cei doi au fost văzuți împreună la mai multe evenimente. Această mutare va duce din nou la nemulțumiri în rândul partidului, mai ales că, în ultima perioadă, doar oamenii care au legătură cu Râșnovul au fost promovați pe funcții.

Precizăm că la Dino Parc, 70% din investiție este derulată din fonduri europene. Compania HCR SRL este deținută de trei acționari: Arpad Sarkany, Adrian Apostu și Gabriel Rozorea. Surse din Râșnov susțin că în proiect ar fi implicați și politicieni locali, fără de care această investiție nu s-ar fi putut demara.

De asemenea, dacă Apostu este noul președinte al CA-ului de la Romsilva, un alt acționar de la Dino Parc este șeful Regiei Publice Locale a Pădurilor Piatra Craiului Zărnești. Este vorba despre Gabriel Rozorea. Cu alte cuvinte, acționarii de la Dino Parc sunt în posturi cheie ale zonei silvice.

Precizăm că anul trecut Dino Parc a mai primit 6527 de mp de pădure pentru o perioadă de 39 de ani. Suma totală pe care o va plăti firma se ridică la 176.499 de euro.

Interesant este cum o companie privată primește o suprafață atât de mare de pădure în concesiune. Oare dacă solicită o bucată de pădure  orice brașovean de rând, primește?

 

Într-o altă ordine de idei, de când a intrat PNL la guvernare, liberalii brașoveni și-au numit oameni peste tot în instituțiile publice. Cu alte cuvinte, ”VRĂJEALA” lui Ludovic Orban cum că numirile nu vor fi politice și pesediștii nu vor fi înlocuiți cu peneliști este doar o minciună gogonată.

 

Au terminat cu aeroportul și spitalele, acum s-au apucat de hrănit urși (FOTO)

Cititi si

Dino Parc va plăti pentru 6527 mp de pădure suma de 176.499 euro pe o perioadă de 39 de ani

 

 

sursa foto: facebook -Adrian Vestea

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: