Ultimul bilanț al accidentelor rutiere produse azi: 2 persoane decedate, 3 victime transportate la spital (VIDEO)

Astazi, pe raza judetului Brasov au avut loc 3 evenimente rutiere, din care unul fara victime. Toate s-au produs in zona localitatii Persani. Din pacate, 2 persoane au decedat, iar alte 3 persoane au fost transportate la spital.

Intervenim la Baile Persani pe DN 1 la un accident intre doua autoturisme, 4 victime incarcerate.
 2 victime inconștiente, in stop cardio-respiator. La cateva minute dupa producerea acestui accident, in aceeasi zona o masina s-a rasturnat. In acest autoturism se aflau 3 persoane. Doua echipaje de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă, 3 SMURD si 3 SAJ intervin la fata locului.  Din primele informatii, 3 persoane sunt incarcerate, 5 victime in total din ambele accidente”, a spus plt. major Luiza Danila, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.
Politia Brasov confirma producerea celor 3 accidente rutiere.
”Primul accident s-a produs la km 205 + 300 m.Un barbat de 28 de ani care a condus o autoutilitara inmatriculata in judetul Brasov, pe DN 1, dinspre Fagaras spre Brasov, intr-o curba usoara la dreapta a patruns pe contrasens si a intrat in colziune cu un ansamblu TIR inmatriculat in Bihor.Tirul a lovit glisiera metalica de protectie de pe marginea drumului si apoi a revenit pe partea carosabila blocand sensul de mers Fagaras Brasov.
In urma impactului barbatul de 28 ani a suferit vatamari si a fost transportat la spital pt ingrijiri. In acest moment traficul este blocat complet pentru finalizarea cercetarii la fata locului.
 Cel de al doilea accident s-a produs la km 213 + 500 m. Un autoturism taxi cu 3 ocupanti care circula pe directia Brasov – Sibiu la intersectia cu DJ 104 A, a derapat, a patruns pe contrasens unde a fost acrosat de un autoturism inmatriculat in Galati dupa care a fost lovit de un alt vehicul inmatriculat in Iasi care a circulat tot pe directia SB – BV si a fost proiectat in afara partii carosabile. O pasagera din autoturismul inmatriculat in Iasi precum si cei trei ocupanti ai taxiului au suferit vatamari. 
De asemenea, un alt autoturism ajuns imediat dupa producerea accidentului la locul impactului a derapat si a ajuns in santul de pe marginea drumului. Este posibil ca o persoana din acest autoturism sa fi avut nevoie de ingrijiri medicale”, a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.
2 dintre persoanele incarcerate au decedat.

 


Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: