Ultimele apartamente disponibile in cel mai “verde” proiect imobiliar al Brasovului (P)

Să fii “vecin” cu muntele Tampa este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla. Vei fi rasfatat zi de zi, indiferent de anotimp, de peisaje montane de poveste. Vei putea face plimbari lungi in natura oricand ai chef si vei putea sa iti iei portia zilnica de sanatate. Poti fi proprietarul unei locuinte confortabile, compartimentata inteligent, situata langa padure, dar, in acelasi timp, la doar 10 minute de mers cu masina de centrul Brasovului. Vei putea fi conectat in permanenta la zona 0 a Brasovului, dar, vei putea respira si aer curat de munte si vei trai intr-un cartier in care poluarea este redusa.

Apartamente cu 2 camere si penthouse-uri

Inscrieti-va la licitatiile care au loc in fiecare miercuri si veti putea achizitiona apartamente cu 2 camere si penthouse-uri la preturi imbatabile!

Locuintele detin finisaje de calitate: parchet laminat, placaje de gresie si faianta, geamuri termopan, centrala termica.
-pachet triplustratificat (min. 15 mm grosime)
-gresie si faianta – Elegance Ceramics, Spania
-obiecte sanitare cu rezervoare integrate in perete – R.A.K. Ceramics, Emiratele Arabe
-robineti – Carlo Frattini, Italia

Apartamentele din complexul Tampa Gardens iti dau impresia ca esti mereu in vacanta, atat datorita peisajului montan superb, teraselor generoase, cat si arhitecturii deosebite a blocului.

Va puteti inscrie la licitatiile din fiecare miercuri si puteti obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735227874. Nu neglijati potentialul investitional al zonei si optati pentru apartamente de inspiratie naturala!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: