Uite masca, nu e masca…Angajatele DSP Făgăraș sărbătoresc o zi de naștere fără să poarte măști

Situație revoltătoare prezentată de Europa FM.  În plină pandemie, La DSP Făgăraș angajatele nu poartă mască.

”În instituția care ar trebui să vegheze la respectarea regulilor de combatere a transmiterii COVID, Direcția de Sănătate Publică Brașov, angajații nu poartă mască.

Cel puțin asta reiese din fotografiile unei postări publice, pe Facebook, realizate chiar de purtătoarea de cuvânt a instituției prin care dorește să își felicite o colegă, de ziua acesteia.

Anca Bâtiu, purtătoarea de cuvânt a DSP Brașov, a făcut ieri o postare pe Facebook prin care își felicită o colegă cu ocazia zilei de naștere. Postarea este însoțită de mai multe fotografii cu sărbătorita și colegele acesteia de birou, fotografii realizate chiar în sediul DSP Făgăraș.” sunt informațiile menționate de Europa FM.

Contactată de reprezentanții postului de radio, Anca Bâtiu a declarat că „Era o postare privată. Am făcut-o seara de tot, înainte să plecăm acasă. Era un tort pe care urma să îl servim. Avem grijă în momentul în care ieșim în viața socială. Trebuie să fim realiști, să stai 12 ore, în niște birouri în care nu avem cum să păstrăm distanțarea socială, să vorbești la telefon 12 ore purtând o mască, este realmente imposibil”.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: