Ucigas la 17 ani. Si-a injunghiat fratele cu un cutit

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 05 februarie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul minor A. E. N., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor săvârșit asupra unui membru de familie.

“La data de 05 februarie 2018, ora 10.40, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a se analiza necesitatea prezentării lui cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului competent.

Din actele dosarului a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 04.02.2018, l-a lovit şi l-a înjunghiat de nenumărate ori cu un cuţit pe fratele său A. R. M. în domiciliul lor comun din mun. Braşov str. Înfrăţirii nr. 23, jud. Braşov.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție  Braşov – Serviciul de Investigații Criminale.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată intr un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: