Turul Ciclist al Romaniei modifica traseele si orarele mai multor autobuze RATBV

Joi, 20 septembrie a.c., se vor produce unele modificări temporare în orarele şi traseele de circulaţie ale mai multor linii, schimbările fiind determinate de desfăşurarea pe Drumul Poienii (DN 1 E) și în zona Livada Poștei a unei etape a Turului Ciclist al României.

Astfel, între orele 16.30 şi, aproximativ, 18.30, va fi oprită circulația rutieră pe DN 1 E (Drumul Poienii), fapt ce va determina în acest interval orar sistarea circulației autobuzelor pe linia 20. Ultimele plecări în cursă de la cele două capete de linie vor fi efectuate la orele 16.00.

De asemenea,  în intervalul orar cuprins între 16.15 și 18.30, circulaţia autobuzelor de pe liniile 1, 2, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36 şi 41 se va face, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, cu întoarcere pe Strada Vlad Ţepeş. RATBV S.A. va înfiinţa o staţie temporară pentru aceste linii în capătul Străzii Vlad Ţepeş, care să înlocuiască staţia „Teatrul Dramatic“. De asemenea, în acelaşi interval orar, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare Stadion Municipal – Roman, vor circula pe ruta Stadion Municipal – Stadion Tineretului – Bulevardul Griviţei – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obişnuit. Totodată, autobuzele de pe liniile 14, 24 și 28 nu vor mai intra prin capătul de linie Livada Poștei: la sensul de urcare spre centrul orașului vor parcurge sensul giratoriu din zona Livada Poștei, iar apoi se vor îndrepta pe Strada Lungă spre zona Bartolomeu. În ceea ce privește circulația autobuzelor de pe linia 50, în intervalul orar menționat, pe sensul spre cartierul Schei, mijloacele de transport se vor deplasa de pe Strada Iuliu Maniu pe Strada Mureșenilor, fără a mai intra prin capătul de linie Livada Poștei.

Alte modificări ale traseelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliţia Rutieră. RATBV S.A. îşi cere scuze pentru disconfortul creat călătorilor şi îi asigură că va lua toate măsurile necesare pentru ca, imediat după orele 18.30, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulaţia după orarele şi traseele obişnuite.

 

Orice tip de abonament de călătorie emis de RATBV S.A., cu o valabilitate de minim 30 de zile, achiziţionat vineri, 21 septembrie 2018, între orele 10.00 şi 18.00, de la punctul de vânzare „Gemenii” aduce drept beneficiu suplimentar un pachet de două bilete gratuite la spectacolul de operă „Lucia di Lammermoor”, de G. Donizetti. Evenimentul cultural va avea loc sâmbătă, 22 septembrie a.c., în Sala Operei Braşov, de la orele 18.30.

Ca şi în alte ocazii similare, clienţii RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre cele cinci pachete de câte două bilete de intrare gratuite îşi pot achiziţiona orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenţi ori pentru donatorii de sânge.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: